文献
J-GLOBAL ID:201702240304239473
整理番号:17A0509725
酸化的アミド化による1,3-ジカルボニルの開裂
Cleavage of 1,3-dicarbonyls through oxidative amidation
著者 (3件):
Biallas Phillip
(Organic Chemistry, Bergische Universitaet Wuppertal, Gaussstrasse 20, 42119 Wuppertal, Germany. sfkirsch@uni-wuppertal.de)
,
Haering Andreas P.
,
Kirsch Stefan F.
資料名:
Organic & Biomolecular Chemistry
(Organic & Biomolecular Chemistry)
巻:
15
号:
15
ページ:
3184-3187
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0499C
ISSN:
1477-0520
CODEN:
OBCRAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)