文献
J-GLOBAL ID:201702240369066869
整理番号:17A0996984
北アフリカにおけるISO22000:2005標準の下でのトレーサビリティと食品安全システム(HACCP)の実施:アルジェリアのアイスクリーム会社の事例研究【Powered by NICT】
Implementation of traceability and food safety systems (HACCP) under the ISO 22000:2005 standard in North Africa: The case study of an ice cream company in Algeria
著者 (3件):
Allata S.
(Laboratory of Vegetal Biotechnologies, Department of Agronomic Sciences, Saad Dahlab University, Blida, Algiers, Algeria)
,
Valero A.
(Department of Food Science and Technology, University of Cordoba, Campus de Rabanales, Edificio Darwin, 14014, Cordoba, Spain)
,
Benhadja L.
(Laboratory of Vegetal Biotechnologies, Department of Agronomic Sciences, Saad Dahlab University, Blida, Algiers, Algeria)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
79
ページ:
239-253
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)