文献
J-GLOBAL ID:201702240530588490
整理番号:17A0325486
臨床安全性の評価およびヒトにおける腸内微生物叢と腸機能に及ぼすスタキオース強化α-ガラクト-オリゴ糖の有益な効果【Powered by NICT】
Evaluation of clinical safety and beneficial effects of stachyose-enriched α-galacto-oligosaccharides on gut microbiota and bowel function in humans
著者 (3件):
Li Ting
(Shaanxi Engineering Laboratory for Food Green Processing and Safety Control, College of Food Engineering and Nutritional Science, Shaanxi Normal University, Xi’an 710062, China. xbyang@snnu.edu.cn)
,
Lu Xinshan
,
Yang Xingbin
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
262-269
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)