文献
J-GLOBAL ID:201702240610498613
整理番号:17A1165647
プラスチック容器の殺菌と貯蔵したスペイン風グリーンテーブルオリーブの色の安定性【Powered by NICT】
Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers
著者 (5件):
Sanchez Antonio Higinio
(Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa - CSIC, Pablo Olavide University Campus, Seville, Spain)
,
Lopez-Lopez Antonio
(Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa - CSIC, Pablo Olavide University Campus, Seville, Spain)
,
Beato Victor Manuel
(Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa - CSIC, Pablo Olavide University Campus, Seville, Spain)
,
de Castro Antonio
(Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa - CSIC, Pablo Olavide University Campus, Seville, Spain)
,
Montano Alfredo
(Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa - CSIC, Pablo Olavide University Campus, Seville, Spain)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
11
ページ:
3631-3641
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)