文献
J-GLOBAL ID:201702240720109067
整理番号:17A1474403
産業的発酵プロセスに関する微生物の競合優位性の代謝工学
Metabolic engineering of microbial competitive advantage for industrial fermentation processes
著者 (16件):
SHAW A. Joe
(Novogy, MA, USA)
,
LAM Felix H.
(Massachusetts Inst. of Technol., MA, USA)
,
HAMILTON Maureen
(Novogy, MA, USA)
,
CONSIGLIO Andrew
(Novogy, MA, USA)
,
MACEWEN Kyle
(Novogy, MA, USA)
,
BREVNOVA Elena E.
(Novogy, MA, USA)
,
BREVNOVA Elena E.
(Total New Energies USA, CA, USA)
,
BREVNOVA Elena E.
(Evelo Therapeutics, MA, USA)
,
GREENHAGEN Emily
(Novogy, MA, USA)
,
GREENHAGEN Emily
(Ginkgo Bioworks, MA, USA)
,
LATOUF W. Greg
(Novogy, MA, USA)
,
SOUTH Colin R.
(Novogy, MA, USA)
,
SOUTH Colin R.
(Proterro, NY, USA)
,
VAN DIJKEN Hans
(Novogy, MA, USA)
,
STEPHANOPOULOS Gregory
(Novogy, MA, USA)
,
STEPHANOPOULOS Gregory
(Massachusetts Inst. of Technol., MA, USA)
資料名:
Science
(Science)
巻:
353
号:
6299
ページ:
583-586
発行年:
2016年08月05日
JST資料番号:
E0078A
ISSN:
0036-8075
CODEN:
SCIEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)