文献
J-GLOBAL ID:201702240750150312
整理番号:17A1214779
脂肪代替物としての植物油は低脂肪豚肉パティ中の複素環アミン類および多環芳香族炭化水素の生成を阻害する【Powered by NICT】
Vegetable oil as fat replacer inhibits formation of heterocyclic amines and polycyclic aromatic hydrocarbons in reduced fat pork patties
著者 (3件):
Lu Fei
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
,
Kuhnle Gunter K.
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
,
Cheng Qiaofen
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
81
ページ:
113-125
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)