文献
J-GLOBAL ID:201702240799648113
整理番号:17A0471697
モデルコーヒークリーマにおける天然乳化剤の使用:キラヤサポニン安定化乳濁液の物理的性質【Powered by NICT】
Use of natural emulsifiers in model coffee creamers: Physical properties of quillaja saponin-stabilized emulsions
著者 (4件):
Chung Cheryl
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA, 01003, USA)
,
Sher Alexander
(Nestle Development Center Marysville, 809 Collins Av, Marysville, OH, 43040, USA)
,
Rousset Philippe
(Nestle Development Center Marysville, 809 Collins Av, Marysville, OH, 43040, USA)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA, 01003, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
67
ページ:
111-119
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)