文献
J-GLOBAL ID:201702240809893042
整理番号:17A1490896
ナノエマルジョンとミクロゲルにおけるオメガ-3脂肪酸のカプセル化デリバリーシステム型と蛋白質添加消化動態に及ぼす影響【Powered by NICT】
Encapsulation of omega-3 fatty acids in nanoemulsions and microgels: Impact of delivery system type and protein addition on gastrointestinal fate
著者 (6件):
Chen Fang
(School of Public Health, Nanchang University, Nanchang 330006, China)
,
Fan Guang-Qin
(School of Public Health, Nanchang University, Nanchang 330006, China)
,
Zhang Zipei
(Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, MA 01003, USA)
,
Zhang Ruojie
(Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, MA 01003, USA)
,
Deng Ze-Yuan
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, MA 01003, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
100
号:
P1
ページ:
387-395
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)