文献
J-GLOBAL ID:201702241147889112
整理番号:17A0141088
醸造醤油の調理された肉のような香りに2-メチル-3-フランチオールが関与している
Contribution of 2-methyl-3-furanthiol to the cooked meat-like aroma of fermented soy sauce
著者 (6件):
MENG Qi
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
KITAGAWA Riho
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
IMAMURA Miho
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
KATAYAMA Hiroshi
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
OBATA Akio
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
SUGAWARA Etsuko
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
1
ページ:
168-172
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)