文献
J-GLOBAL ID:201702241238433539
整理番号:17A1240004
魚油光酸化に及ぼすUV吸収剤としてのTiO_2ナノ粒子を組み込んだゼラチン/寒天二層膜の影響【Powered by NICT】
Effect of gelatin/agar bilayer film incorporated with TiO2 nanoparticles as a UV absorbent on fish oil photooxidation
著者 (3件):
Vejdan Akbar
(Department of Fisheries, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, 4918943464, Gorgan, Iran)
,
Ojagh Seyed Mahdi
(Department of Fisheries, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, 4918943464, Gorgan, Iran)
,
Abdollahi Mehdi
(Department of Biology and Biological Engineering-Food and Nutrition Science, Chalmers University of Technology, Gothenburg, SE 412 96, Sweden)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
8
ページ:
1862-1868
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)