文献
J-GLOBAL ID:201702241350356919
整理番号:17A1563414
生鮮食品のための動的呼気年代の確立:RFIDとセンサ技術の応用【Powered by NICT】
Establishing dynamic expiration dates for perishables: An application of rfid and sensor technology
著者 (3件):
Gaukler Gary
(Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University, Claremont, CA, 91711, USA)
,
Ketzenberg Michael
(Department of Information and Operations Management, Texas A & M University, College Station, TX, USA)
,
Salin Victoria
(Department of Agricultural Economics, Texas A & M University, College Station, TX, USA)
資料名:
International Journal of Production Economics
(International Journal of Production Economics)
巻:
193
ページ:
617-632
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0730A
ISSN:
0925-5273
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)