文献
J-GLOBAL ID:201702241486220120
整理番号:17A0207158
中国におけるリョクトウ20品種の栄養組成と抗酸化活性【Powered by NICT】
Nutritional composition and antioxidant activity of twenty mung bean cultivars in China
著者 (4件):
Shi Zhenxing
(Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences)
,
Yao Yang
(Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences)
,
Zhu Yingying
(Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences)
,
Ren Guixing
(Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences)
資料名:
Zuowu Xuebao (Yingwen Ban)
(Zuowu Xuebao (Yingwen Ban))
巻:
4
号:
5
ページ:
398-406
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2865A
ISSN:
2095-5421
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)