文献
J-GLOBAL ID:201702241684372985
整理番号:17A0937316
安定なPickeringエマルション/油粉末の開発とグリアジン/キトサン複合体粒子により安定化されたPickering HIPE【Powered by NICT】
Development of stable Pickering emulsions/oil powders and Pickering HIPEs stabilized by gliadin/chitosan complex particles
著者 (6件):
Yuan D. B.
(Research and Development Center of Food Proteins, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, PR China. feysw@scut.edu.cn)
,
Hu Y. Q.
,
Zeng T.
,
Yin S. W.
,
Tang C. H.
,
Yang X. Q.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
6
ページ:
2220-2230
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)