文献
J-GLOBAL ID:201702241814172695
整理番号:17A0318287
変調の影響としての温度,濃度および化学を比較するβ-ラクトグロブリン凝集動力学のメタ分析【Powered by NICT】
A meta analysis of β-lactoglobulin aggregation kinetics comparing temperature, concentration, and chemistry as modulating influences
著者 (3件):
Zheng Siyu
(Department of Biomedical Engineering, The University of Michigan, Ann Arbor, MI 48109, United States)
,
Love B.J.
(Department of Biomedical Engineering, The University of Michigan, Ann Arbor, MI 48109, United States)
,
Love B.J.
(Department of Materials Science and Engineering, The University of Michigan, Ann Arbor, MI 48109, United States)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
188
ページ:
8-12
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)