文献
J-GLOBAL ID:201702241876302213
整理番号:17A0386490
低グルテリン米を原料とする清酒の特徴的な香り,4-メルカプト-4-メチルペンタン-2-オンの同定
Identification of 4-mercapto-4-methylpentan-2-one as the characteristic aroma of sake made from low-glutelin rice
著者 (6件):
Iizuka-Furukawa Sachiko
(Kizakura Co. Ltd., 223 Shioya-machi, Fushimi-ku, Kyoto 612-8046, Japan)
,
Iizuka-Furukawa Sachiko
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-hiroshima 739-0046, Japan)
,
Isogai Atsuko
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-hiroshima 739-0046, Japan)
,
Kusaka Kazutaka
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-hiroshima 739-0046, Japan)
,
Fujii Tsutomu
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-hiroshima 739-0046, Japan)
,
Wakai Yoshinori
(Kizakura Co. Ltd., 223 Shioya-machi, Fushimi-ku, Kyoto 612-8046, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
123
号:
2
ページ:
209-215
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)