文献
J-GLOBAL ID:201702241931846030
整理番号:17A0325496
脂肪結晶ネットワーク上のコロイド状凝集体の効果【Powered by NICT】
The effect of colloidal aggregates on fat crystal networks
著者 (4件):
Chauhan Raamanand R.
(Department of Chemistry, Physical and Theoretical Chemistry Laboratory, University of Oxford, South Parks Road, Oxford, OX1 3QZ, UK. raamanand.chauhan@chem.ox.ac.uk dirk.aarts@chem.ox.ac.uk)
,
Dullens Roel P. A.
,
Velikov Krassimir P.
,
Aarts Dirk G. A. L.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
352-359
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)