文献
J-GLOBAL ID:201702242003561503
整理番号:17A0883965
肝臓パティの栄養学的および技術的性質に及ぼす魚油による部分豚肉背脂肪置換の影響【Powered by NICT】
Influence of partial pork backfat replacement by fish oil on nutritional and technological properties of liver pate
著者 (5件):
Dominguez Ruben
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, San Cibrao das Vinas, Ourense, Spain)
,
Pateiro Mirian
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, San Cibrao das Vinas, Ourense, Spain)
,
Sichetti Munekata Paulo Eduardo
(Department of Food Engineering, College of Animal Science Food Engineering, University of Sao Paulo, Pirassununga, Sao Paulo, Brazil)
,
Bastianello Campagnol Paulo Cezar
(Universidade Federal de Santa Maria, Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil)
,
Lorenzo Jose M.
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, San Cibrao das Vinas, Ourense, Spain)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
5
ページ:
ROMBUNNO.201600178
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)