文献
J-GLOBAL ID:201702242503202678
整理番号:17A0156204
3種類の熱帯果樹,カキ,グアバ,およびsweetsopのフェノール化合物およびin vitro抗菌および抗酸化活性
Phenolic Compounds and In Vitro Antibacterial and Antioxidant Activities of Three Tropic Fruits: Persimmon, Guava, and Sweetsop
著者 (3件):
FU Li
(Liwan District Center for Disease Control and Prevention, Guangzhou, CHN)
,
LU WenQing
(Liwan District Center for Disease Control and Prevention, Guangzhou, CHN)
,
ZHOU XiaoMin
(Liwan District Center for Disease Control and Prevention, Guangzhou, CHN)
資料名:
BioMed Research International (Web)
(BioMed Research International (Web))
巻:
2016
号:
Molecular Biology
ページ:
ROMBUNNO.4287461 (WEB ONLY)
発行年:
2016年
JST資料番号:
U7008A
ISSN:
2314-6133
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)