文献
J-GLOBAL ID:201702242601188679
整理番号:17A1021569
シアニジン誘導体およびそれらの金属キレートの青色発現に及ぼすヒドロキシけい皮酸の効果【Powered by NICT】
Effects of hydroxycinnamic acids on blue color expression of cyanidin derivatives and their metal chelates
著者 (4件):
Sigurdson G.T.
(The Ohio State University, Dept. of Food Science and Technology, 2015 Fyffe Ct., Columbus, OH 43210-1007, United States)
,
Robbins R.J.
(Science and Discovery Group, Mars Inc., 800 High St., Hackettstown, NJ 07840, United States)
,
Collins T.M.
(Science and Discovery Group, Mars Inc., 800 High St., Hackettstown, NJ 07840, United States)
,
Giusti M.M.
(The Ohio State University, Dept. of Food Science and Technology, 2015 Fyffe Ct., Columbus, OH 43210-1007, United States)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
234
ページ:
131-138
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)