文献
J-GLOBAL ID:201702242694048726
整理番号:17A0404982
ミリセチンはキサンチンオキシダーゼの還元型によるスーパーオキシドアニオンの生成を阻害する【Powered by NICT】
Myricetin inhibits the generation of superoxide anion by reduced form of xanthine oxidase
著者 (4件):
Zhang Cen
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China)
,
Zhang Guowen
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China)
,
Liao Yijing
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China)
,
Gong Deming
(School of Biological Sciences, The University of Auckland, Auckland 1142, New Zealand)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
1569-1577
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)