文献
J-GLOBAL ID:201702242867382046
整理番号:17A0409356
水産加工における危害分析・重要管理点監視(HACCP):オマーン・スルタン国での調節におけるその応用と利用の解析【Powered by NICT】
Hazard analysis and critical control point (HACCP) in seafood processing: An analysis of its application and use in regulation in the Sultanate of Oman
著者 (3件):
Al-Busaidi Moza A.
(University of Reading, Department of Food and Nutritional Sciences, Whiteknights, Reading RG6 6AP, UK)
,
Jukes David J.
(University of Reading, Department of Food and Nutritional Sciences, Whiteknights, Reading RG6 6AP, UK)
,
Bose Shekar
(Sultan Qaboos University, Department of Natural Resource Economics, College of Agricultural and Marine Sciences, P.O. Box 34, Al-Khod, 123, Muscat, Oman)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
900-915
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)