文献
J-GLOBAL ID:201702242891579262
整理番号:17A0372961
ホエーからの亜鉛バイオアベイラビリティ蛋白質結合におけるエンタルピー-エントロピー補償【Powered by NICT】
Zinc bioavailability from whey. Enthalpy-entropy compensation in protein binding
著者 (2件):
Tang Ning
(Food Chemistry, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Skibsted Leif H.
(Food Chemistry, Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK 1958 Frederiksberg C, Denmark)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
749-755
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)