文献
J-GLOBAL ID:201702242909979894
整理番号:17A0318101
Lactococcus lactis subsp.cremoris CECT8666によるプトレシン産生は細菌増殖とプトレシン産生に関与する遺伝子の抑制の減少によるNaClにより減少する【Powered by NICT】
Putrescine production by Lactococcus lactis subsp. cremoris CECT 8666 is reduced by NaCl via a decrease in bacterial growth and the repression of the genes involved in putrescine production
著者 (6件):
del Rio Beatriz
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
,
Redruello Begona
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
,
Ladero Victor
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
,
Fernandez Maria
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
,
Martin Maria Cruz
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
,
Alvarez Miguel A.
(Instituto de Productos Lacteos de Asturias, IPLA-CSIC, Paseo Rio Linares s/n, 33300 Villaviciosa, Spain)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
232
ページ:
1-6
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)