文献
J-GLOBAL ID:201702243006611756
整理番号:17A0663795
SECを用いた非還元グルテン蛋白質分画とそれらのクッキー品質特性との関係
Fractionation of unreduced gluten proteins on SEC and their relationship with cookie quality characteristics
著者 (3件):
CHAUDHARY Nisha
(Guru Jambheshwar Univ. Sci. and Technol., Haryana, IND)
,
DANGI Priya
(Guru Jambheshwar Univ. Sci. and Technol., Haryana, IND)
,
KHATKAR B. S.
(Guru Jambheshwar Univ. Sci. and Technol., Haryana, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
2
ページ:
342-348
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)