文献
J-GLOBAL ID:201702243078023524
整理番号:17A1186550
ワシントン州西部からのピノ・ノワールワインから分離したBacillus megaterium,Bacillus pumilus,及びPaenibacillus polymyxaの特性化【Powered by NICT】
Characterization of Bacillus megaterium, Bacillus pumilus, and Paenibacillus polymyxa isolated from a Pinot noir wine from Western Washington State
著者 (5件):
von Cosmos Nicolas H.
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164-6376, USA)
,
Watson Bruce A.
(Formerly South Seattle Community College, Seattle, WA 98106, USA)
,
Fellman J.K.
(Department of Horticulture, Washington State University, Pullman, WA 99196-6414, USA)
,
Mattinson D.S.
(Department of Horticulture, Washington State University, Pullman, WA 99196-6414, USA)
,
Edwards Charles G.
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164-6376, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
67
ページ:
11-16
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)