文献
J-GLOBAL ID:201702243303094468
整理番号:17A1075008
熱風および凍結乾燥したニンジンスライスの物性と香りプロファイルの比較評価
Comparative evaluation of physical properties and aroma profile of carrot slices subjected to hot air and freeze drying
著者 (7件):
RAJKUMAR Gomathi
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
,
SHANMUGAM Saravanan
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
,
GALVAO Mercia de Sousa
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
,
NETA Maria Terezinha Santos Leite
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
,
SANDES Rafael Donizete Dutra
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
,
MUJUMDAR Arun S.
(McGill Univ., Quebec, CAN)
,
NARAIN Narendra
(Federal Univ. Sergipe, Sergipe, BRA)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
35
号:
5-8
ページ:
699-708
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)