文献
J-GLOBAL ID:201702243375727701
整理番号:17A1411710
英国における全粒穀類の食事勧告の開発を支援する証拠の提供
Providing evidence to support the development of whole grain dietary recommendations in the United Kingdom
著者 (3件):
MANN Kay D.
(Newcastle Univ., Newcastle upon Tyne, GBR)
,
PEARCE Mark S.
(Newcastle Univ., Newcastle upon Tyne, GBR)
,
SEAL Chris J.
(Newcastle Univ., Newcastle upon Tyne, GBR)
資料名:
Proceedings of the Nutrition Society
(Proceedings of the Nutrition Society)
巻:
76
号:
3
ページ:
369-377
発行年:
2017年08月
JST資料番号:
E0308A
ISSN:
0029-6651
CODEN:
PNUSA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)