文献
J-GLOBAL ID:201702243463536385
整理番号:17A1463023
コムギ中の粗蛋白質と水分含有量の定量のためのスペクトル前処理および波長選択に基づく格子に基づく近赤外(NIR)とFourier変換中赤外(ATR FT/MIR)分光法の比較【Powered by NICT】
Comparison of grating-based near-infrared (NIR) and Fourier transform mid-infrared (ATR-FT/MIR) spectroscopy based on spectral preprocessing and wavelength selection for the determination of crude protein and moisture content in wheat
著者 (2件):
Shi Haitao
(College of Agriculture and Bioresources, University of Saskatchewan, 51 Campus Drive, Saskatoon S7N 5A8, Canada)
,
Yu Peiqiang
(College of Agriculture and Bioresources, University of Saskatchewan, 51 Campus Drive, Saskatoon S7N 5A8, Canada)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
82
ページ:
57-65
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)