文献
J-GLOBAL ID:201702243504768458
整理番号:17A1428595
異なる酵素-基質比を用いて生成された中加水分解の類似範囲を持つβ-ラクトグロブリン加水分解物のペプチド組成とジペプチジルペプチダーゼIV阻害特性【Powered by NICT】
Peptide composition and dipeptidyl peptidase IV inhibitory properties of β-lactoglobulin hydrolysates having similar extents of hydrolysis while generated using different enzyme-to-substrate ratios
著者 (3件):
Le Maux Solene
(Department of Biological Sciences and Food for Health Ireland (FHI), University of Limerick, Limerick, Ireland)
,
Nongonierma Alice B.
(Department of Biological Sciences and Food for Health Ireland (FHI), University of Limerick, Limerick, Ireland)
,
FitzGerald Richard J.
(Department of Biological Sciences and Food for Health Ireland (FHI), University of Limerick, Limerick, Ireland)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
99
号:
P1
ページ:
84-90
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)