文献
J-GLOBAL ID:201702243583745182
整理番号:17A0719155
公衆衛生戦略としての調味料の大規模な栄養強化:実施のための公正さへの配慮
Large-scale fortification of condiments and seasonings as a public health strategy: equity considerations for implementation
著者 (3件):
ZAMORA Gerardo
(Dep. of Nutrition for Health and Dev., World Health Organization, Geneva, CHE)
,
Monica Crissel Flores-Urrutia
(Dep. of Nutrition for Health and Dev., World Health Organization, Geneva, CHE)
,
MAYEN Ana-Lucia
(Inst. Universitaire de Medecine Sociale et Preventive, Lausanne, CHE)
資料名:
Annals of the New York Academy of Sciences
(Annals of the New York Academy of Sciences)
巻:
1379
ページ:
17-27
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0419A
ISSN:
0077-8923
CODEN:
ANYAA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)