文献
J-GLOBAL ID:201702243588976754
整理番号:17A1374230
時間特性による,呈味担体に溶解したヒドロキシ-サンショオール化合物の刺激性評価
Pungency Evaluation of Hydroxyl-Sanshool Compounds After Dissolution in Taste Carriers Per Time-Related Characteristics
著者 (5件):
ZHANG Lulu
(Zhejiang Gongshang Univ., Hangzhou, CHN)
,
SHI Bolin
(China National Inst. Standardization, Beijing, CHN)
,
WANG Houyin
(China National Inst. Standardization, Beijing, CHN)
,
ZHAO Lei
(China National Inst. Standardization, Beijing, CHN)
,
CHEN Zhongxiu
(Zhejiang Gongshang Univ., Hangzhou, CHN)
資料名:
Chemical Senses
(Chemical Senses)
巻:
42
号:
7
ページ:
575-584
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
W0815A
ISSN:
0379-864X
CODEN:
CHSED8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)