文献
J-GLOBAL ID:201702243614056947
整理番号:17A1041342
親水性相互作用液体クロマトグラフィー-飛行時間型/質量分析法による日本酒中オリゴ糖の分析
Analysis of the oligosaccharides in Japanese rice wine, sake, by hydrophilic interaction liquid chromatography-time-of-flight/mass spectrometry
著者 (5件):
Tokuoka Masafumi
(Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan)
,
Honda Chihiro
(Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan)
,
Totsuka Akira
(Research Institute of KANSEI Science, 1-5-2-505 Honcho, Naka-ku, Yokohama 231-0005, Japan)
,
Shindo Hitoshi
(Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan)
,
Hosaka Masaru
(Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
124
号:
2
ページ:
171-177
発行年:
2017年08月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)