文献
J-GLOBAL ID:201702243637620785
整理番号:17A0560107
キャンパスの食品環境は健康的か?ブラジルの大学の学生食堂で売られている食品の栄養価を質的に評価する新しい視点
Are campus food environments healthy? A novel perspective for qualitatively evaluating the nutritional quality of food sold at foodservice facilities at a Brazilian university
著者 (8件):
PULZ Isadora Santos
(Federal Univ. Santa Catarina, Florianopolis, BRA)
,
MARTINS Paula Andrea
(Univ. Sao Paulo,(UNIFESP), Sao Paulo, BRA)
,
MARTINS Paula Andrea
(Nutritional Epidemiology Lab., Santos, BRA)
,
FELDMAN Charles
(Montclair State Univ. (MSU), NJ, USA)
,
VEIROS Marcela Boro
(Federal Univ. Santa Catarina, Florianopolis, BRA)
,
VEIROS Marcela Boro
(Montclair State Univ. (MSU), NJ, USA)
,
VEIROS Marcela Boro
(Univ. Santa Catarina)
,
VEIROS Marcela Boro
(Federal Univ. Sao Paulo (UNIFESP), Sao Paulo, BRA)
資料名:
Perspectives in Public Health
(Perspectives in Public Health)
巻:
137
号:
2
ページ:
122-135
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
C0453C
ISSN:
1757-9139
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)