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文献
J-GLOBAL ID:201702243946686068   整理番号:17A0882843

caco-2細胞モデルにおける鉄強化白パンと比較した全粒小麦パンからの鉄の高バイオアベイラビリティ:実験的研究【Powered by NICT】

Higher bioavailability of iron from whole wheat bread compared with iron-fortified white breads in caco-2 cell model: an experimental study
著者 (2件):
Nikooyeh Bahareh
(Laboratory of Nutrition Research, National Nutrition and Food Technology Research Institute and Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran)
Neyestani Tirang R
(Laboratory of Nutrition Research, National Nutrition and Food Technology Research Institute and Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran)

資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture  (Journal of the Science of Food and Agriculture)

巻: 97  号:ページ: 2541-2546  発行年: 2017年 
JST資料番号: C0351A  ISSN: 0022-5142  CODEN: JSFAAE  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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