文献
J-GLOBAL ID:201702244218980867
整理番号:17A1167544
in vitro第一胃発酵と微生物個体群に対するニンニク油,硝酸塩,フマル酸の混合物の影響【Powered by NICT】
Effects of a blend of garlic oil, nitrate and fumarate on in vitro ruminal fermentation and microbial population
著者 (5件):
Mbiriri D. T.
(Department of Animal Science, Chonbuk National University, Jeonju, Korea)
,
Cho S.
(Department of Animal Science, Chonbuk National University, Jeonju, Korea)
,
Cho S.
(Institute of CALS, CALS Co., Ltd., Gyeonggi, Korea)
,
Mamvura C. I.
(Department of Animal Science, Chonbuk National University, Jeonju, Korea)
,
Choi N. J.
(Department of Animal Science, Chonbuk National University, Jeonju, Korea)
資料名:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition
(Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition)
巻:
101
号:
4
ページ:
713-722
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1701A
ISSN:
0931-2439
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)