文献
J-GLOBAL ID:201702244445414156
整理番号:17A1061467
6セイヨウミザクラ(Prunus avium)品種のフェノール化合物プロファイルおよび抗酸化特性【Powered by NICT】
Phenolic compounds profile and antioxidant properties of six sweet cherry (Prunus avium) cultivars
著者 (3件):
Martini Serena
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, Italy)
,
Conte Angela
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, Italy)
,
Tagliazucchi Davide
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Via Amendola 2, 42100 Reggio Emilia, Italy)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
97
ページ:
15-26
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)