文献
J-GLOBAL ID:201702244456187551
整理番号:17A1545541
シリマリンの経口送達のためのガムトラガカントポリビニルアルコールクリオゲルとキセロゲルブレンド:構造キャラクタリゼーションおよび粘膜付着性特性【Powered by NICT】
Gum tragacanth-polyvinyl alcohol cryogel and xerogel blends for oral delivery of silymarin: Structural characterization and mucoadhesive property
著者 (2件):
Niknia Nushin
(Department of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran)
,
Kadkhodaee Rassoul
(Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
177
ページ:
315-323
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)