文献
J-GLOBAL ID:201702244534515440
整理番号:17A0748223
繰り返し凍結融解サイクルを用いた澱粉老化によるレオロジー変化の迅速評価【Powered by NICT】
Rapid evaluation of the rheological change caused by starch retrogradation with repeating freeze-thaw cycles
著者 (6件):
Yamazaki Eiji
(Mie Prefecture Industrial Research Institute, Tsu, Mie, Japan)
,
Kubo Tomoko
(Mie Prefecture Industrial Research Institute, Tsu, Mie, Japan)
,
Umetani Kaori
(Mie Prefecture Industrial Research Institute, Tsu, Mie, Japan)
,
Fujiwara Takayuki
(Mie Prefecture Industrial Research Institute, Tsu, Mie, Japan)
,
Kurita Osamu
(Mie Prefecture Industrial Research Institute, Tsu, Mie, Japan)
,
Matsumura Yasuki
(Division of Agronomy and Horticultural Science, Laboratory of Quality Analysis and Assessment, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Gokasho, Uji, Kyoto, Japan)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
1-2
ページ:
ROMBUNNO.201600094
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)