文献
J-GLOBAL ID:201702244575157920
整理番号:17A0482311
HPLCによる牛乳中のクラブラン酸及びタゾバクタムの同時定量
Simultaneous determination of clavulanic acid and tazobactam in bovine milk by HPLC
著者 (4件):
GUO Peipei
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
CHEN Yuan
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
YUE Chonghui
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
,
YU Guoping
(Northeast Agricultural Univ., Harbin, CHN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
4
ページ:
617-623
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)