文献
J-GLOBAL ID:201702244589820285
整理番号:17A1023364
超臨界二酸化炭素を用いたリポソームにおけるアントシアニンのカプセル化:アントシアニンとステロール濃度の影響【Powered by NICT】
Encapsulation of anthocyanin in liposomes using supercritical carbon dioxide: Effects of anthocyanin and sterol concentrations
著者 (3件):
Zhao Lisha
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)
,
Temelli Feral
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)
,
Chen Lingyun
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
34
ページ:
159-167
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)