文献
J-GLOBAL ID:201702244851348076
整理番号:17A0364065
アフラトキシンB1の微生物分解:現状と将来の進歩【Powered by NICT】
Microbial degradation of aflatoxin B1: Current status and future advances
著者 (3件):
Verheecke C.
(Laboratoire de Genie Chimique, LGC, Universite de Toulouse, UMR 5503 (CNRS/INPT/UPS), Toulouse, France)
,
Liboz T.
(Laboratoire de Genie Chimique, LGC, Universite de Toulouse, UMR 5503 (CNRS/INPT/UPS), Toulouse, France)
,
Mathieu F.
(Laboratoire de Genie Chimique, LGC, Universite de Toulouse, UMR 5503 (CNRS/INPT/UPS), Toulouse, France)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
237
ページ:
1-9
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)