文献
J-GLOBAL ID:201702244895723784
整理番号:17A0663844
ワインの腐敗ミクロフローラ及びフェノール組成に及ぼす異なる樽殺菌法の影響
The impact of different barrel sanitation approaches on the spoilage microflora and phenols composition of wine
著者 (6件):
GUZZON Raffaele
(Edmund Mach Foundation, Trento, ITA)
,
BERNARD Manfred
(Girlan Kellerei, Bolzano, ITA)
,
BARNABA Chiara
(Edmund Mach Foundation, Trento, ITA)
,
BERTOLDI Daniela
(Edmund Mach Foundation, Trento, ITA)
,
PIXNER Konrad
(Laimburg Res. Centre for Agriculture and Forestry, Bolzano, ITA)
,
LARCHER Roberto
(Edmund Mach Foundation, Trento, ITA)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
3
ページ:
810-821
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)