文献
J-GLOBAL ID:201702244962112039
整理番号:17A0388961
没食子酸との非共有結合相互作用によるトウモロコシ澱粉の消化性と超分子構造変化【Powered by NICT】
Digestibility and supramolecular structural changes of maize starch by non-covalent interactions with gallic acid
著者 (6件):
Chi Chengdeng
(Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong 510640, China...)
,
Li Xiaoxi
,
Zhang Yiping
,
Chen Ling
,
Li Lin
,
Wang Zhijiang
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
2
ページ:
720-730
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)