文献
J-GLOBAL ID:201702245000091765
整理番号:17A0909446
食品アレルゲンリスク評価における使用のためのグループ化食品消費データのための手順【Powered by NICT】
A procedure for grouping food consumption data for use in food allergen risk assessment
著者 (6件):
Birot Sophie
(DTU Compute, Richard Petersens Plads, DK-2800 Kgs., Lyngby, Denmark)
,
Madsen Charlotte B.
(National Food Institute, Technical University of Denmark, Denmark)
,
Kruizinga Astrid G.
(The Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Zeist, The Netherlands)
,
Christensen Tue
(National Food Institute, Technical University of Denmark, Denmark)
,
Crepet Amelie
(ANSES, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety, 14 rue Pierre et Marie Curie, 94701 Maisons-Alfort, France)
,
Brockhoff Per B.
(DTU Compute, Richard Petersens Plads, DK-2800 Kgs., Lyngby, Denmark)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
59
ページ:
111-123
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)