文献
J-GLOBAL ID:201702245114476125
整理番号:17A0321330
2種類の培養における男性のクラフトビール表現【Powered by NICT】
Craft beer representation amongst men in two different cultures
著者 (5件):
Gomez-Corona Carlos
(Sensory and Consumer Laboratory, Biotechnology Department, Universidad Autonoma Metropolitana, Av. San Rafael Atlixco No. 186, 09340 Mexico City, Mexico)
,
Lelievre-Desmas Maud
(ISA Lille, Institut Regional Agroalimentaire Charles Viollette EA 7394, 48 boulevard Vauban, 10 59046 Lille, France)
,
Escalona Buendia Hector B.
(Sensory and Consumer Laboratory, Biotechnology Department, Universidad Autonoma Metropolitana, Av. San Rafael Atlixco No. 186, 09340 Mexico City, Mexico)
,
Chollet Sylvie
(ISA Lille, Institut Regional Agroalimentaire Charles Viollette EA 7394, 48 boulevard Vauban, 10 59046 Lille, France)
,
Valentin Dominique
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, UMR6265 CNRS - UMR 1324 INRA, 9E Boulevard Jeanne dArc, 21000 Dijon, France)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
53
ページ:
19-28
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)