文献
J-GLOBAL ID:201702245271438085
整理番号:17A0405086
高圧処理によるSalmonella entericaの低減に及ぼすドライ塩漬ハムの水分活性と脂肪含量の影響のモデル化【Powered by NICT】
Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing
著者 (4件):
Bover-Cid S.
(IRTA, Food Safety Programme - Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Spain)
,
Belletti N.
(IRTA, Food Safety Programme - Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Spain)
,
Aymerich T.
(IRTA, Food Safety Programme - Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Spain)
,
Garriga M.
(IRTA, Food Safety Programme - Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
123
ページ:
120-125
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)