文献
J-GLOBAL ID:201702245396770328
整理番号:17A1509463
ケナフ種子油中のリン含有量を減少させるための化学精錬プロセスにおける脱ガムパラメータの最適化【Powered by NICT】
Optimization of degumming parameters in chemical refining process to reduce phosphorus contents in kenaf seed oil
著者 (3件):
Chew Sook Chin
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia)
,
Tan Chin Ping
(Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia)
,
Nyam Kar Lin
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia)
資料名:
Separation and Purification Technology
(Separation and Purification Technology)
巻:
188
ページ:
379-385
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0428B
ISSN:
1383-5866
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)