文献
J-GLOBAL ID:201702245476560751
整理番号:17A0314360
超低温冷凍貯蔵中のブリーム(Megalobrama amblycephala)の鮮度保持に及ぼすガラス層としてのタンジェリン果皮(Citri reticulatae pericarpium)精油の影響【Powered by NICT】
The effects of tangerine peel (Citri reticulatae pericarpium) essential oils as glazing layer on freshness preservation of bream (Megalobrama amblycephala) during superchilling storage
著者 (2件):
He Qi
(College of Light Industry and Food Science, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong Province, China)
,
Xiao Kaijun
(College of Light Industry and Food Science, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong Province, China)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
69
ページ:
339-345
発行年:
2016年11月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)