文献
J-GLOBAL ID:201702245600752718
整理番号:17A1388069
dephenolizedひまわり粉から抽出した蛋白質分離物の高強度超音波処理:物理化学的及び機能的特性に及ぼす影響【Powered by NICT】
High intensity ultrasound treatment of protein isolate extracted from dephenolized sunflower meal: Effect on physicochemical and functional properties
著者 (3件):
Malik Mudasir Ahmad
(Department of Food Engineering and Technology, SLIET Longowal, Sangrur, Punjab 148106, India)
,
Sharma Harish Kumar
(Department of Food Engineering and Technology, SLIET Longowal, Sangrur, Punjab 148106, India)
,
Saini Charanjiv Singh
(Department of Food Engineering and Technology, SLIET Longowal, Sangrur, Punjab 148106, India)
資料名:
Ultrasonics Sonochemistry
(Ultrasonics Sonochemistry)
巻:
39
ページ:
511-519
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0716A
ISSN:
1350-4177
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)