前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201702245665715306   整理番号:17A0997146

白茶メタボロームの特性化:非標的メタボロミクスアプローチによる緑茶と紅茶との比較【Powered by NICT】

Characterization of white tea metabolome: Comparison against green and black tea by a nontargeted metabolomics approach
著者 (12件):
Dai Weidong
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Xie Dongchao
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Lu Meiling
(Agilent Technologies (China) Limited, No. 3 Wangjing North Road, Chaoyang Distr., Beijing 100102, PR China)
Li Pengliang
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Lv Haipeng
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Yang Chen
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Peng Qunhua
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Zhu Yin
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Guo Li
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Zhang Yue
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Tan Junfeng
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)
Lin Zhi
(Key Laboratory of Tea Biology and Resources Utilization, Ministry of Agriculture, Tea Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences, 9 Meiling South Road, Hangzhou, Zhejiang 310008, PR China)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 96  ページ: 40-45  発行年: 2017年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。